Lessen


De Poel Webdesign kan lessen of workshops verzorgen op het gebied van webdesign en multimedia.

Bij het lesgeven kijkt Carola wat het niveau is van de leerling(en) en past daar de lessen op aan. Uiteraard kun je ook zelf aangeven wat je wilt leren, of kunnen we samen een leertraject uitstippelen.

Ervaring:

  • In het verleden gaf Carola twee maal per week priveles aan twee personen die zelf professionele webdesigndiensten wilden aanbieden en daaruit een inkomen wilden verwerven. Eén leerling zat in een reïntegratietraject en kreeg de kosten vergoed via de Sociale Dienst.
  • Op het Alfacollege in Groningen heeft Carola acht keer een workshop webdesign gegeven. In een paar sessies kon ze de leerlingen net voldoende basiskennis van (x)html code schrijven bijbrengen om een hele eenvoudige website te kunnen maken.
  • Op de workshopdagen van Women on the Web heeft Carola samen met andere docenten workshops Flash, Photoshop en Wordpress verzorgd.
  •  Carola heeft multimedia (Flash) lessen gegeven op een Iederwijs school in Uffelte.
  • In 2004 heeft ze een leerling gehad die privé lessen volgde in webdesign en multimedia (Flash & Dreamweaver). Deze leerling zat in een reïntegratietraject en kon de kosten via het RBO vergoed krijgen.


De lessen kunnen zowel aan de Oosterhoutstraat in Assen als bij je thuis of op een andere geschikte locatie plaatsvinden. In de Oosterhoutstraat is het mogelijk maximaal 3 personen tegelijkertijd les te geven.