Virtuele tours / 360° fotografie


Panorama foto

Google Certified fotograaf


Google Streetview vertrouwde fotograafCarola de Poel is sinds 6 mei 2017 door Google gecertificeerd om te fotograferen voor Google Street View en Google Mijn Bedrijf.

Verbeter uw zichtbaarheid bij Google


360° foto's kunnen al gemaakt en toegevoegd worden aan Google Maps en Google Street View vanaf € 25,- excl. BTW per foto gemaakt met een speciale 360° camera en 45,- per foto gemaakt met een full-frame spiegelreflex (beduidend betere kwaliteit). Fotograferen met een spiegelreflex camera kost aanzienlijk meer tijd, zowel tijdens het fotograferen als het nabewerken. Minimum aantal af te nemen foto's is 4. Bij minder foto's geldt een starttarief van € 50,- voor de eerste foto. Wanneer u veel foto's nodig heeft worden de kosten per foto in overleg lager. Reiskosten bedragen 35 eurocent per kilometer.

Kleine ruimtes kunnen gefotografeerd worden met slechts één 360° foto. Voor grotere ruimtes is het aan te bevelen om meerdere foto's te maken op verschillende plekken en deze met elkaar te verbinden middels navigatiepijltjes.

Virtuele tour

Het is mogelijk om een virtuele tour te maken voor Google Street View of gebruik op uw website. U kunt 360° foto's van uw huis gebruiken om op Funda te plaatsen.

U kunt daarbij denken aan een plattegrond van uw huis/bedrijf waarbij er van de ene ruimte naar de andere ruimte (panoramafoto's) genavigeerd kan worden via zogeheten 'hotspots'. Het toevoegen van audio en foto's is daarbij ook mogelijk.

Zo kunnen uw potentiele klanten via Google Maps of Street view en/of uw website 24 uur per dag een kijkje nemen in uw bedrijf. Dit werkt sterk drempelverlagend!

Ideaal voor bedrijven, winkels, scholen, kinderdagverblijven, restaurants, sportscholen etc. etc.!

Neem gerust vrijblijvend contact op als u interesse heeft voor 360° foto's en / of een virtuele tour!

Hieronder een voorbeeld van een virtuele tour gemaakt met een spiegelreflex camera in combinatie met een panoramakop en fish-eye objectief.

 


Hieronder een voorbeeld van een virtuele tour gemaakt met een speciale 360° camera.
En een voorbeeld van 360° afbeeldingen die geladen worden via Googlemaps.